KÖSZÖNJÜK, HOGY TE IS VIGYÁZOL RÁNK!

Adománygyűjtő kampány a gyermekek, a családok és a klinikai dolgozók egészségének védelmében

A koronavírus járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. Soha nem volt ilyen fontos az összefogás a gyermekek, a családok és a klinikai dolgozók egészségének védelmében. A Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány ezzel a céllal szeretné támogatni az I. Sz. Bókay Gyermekklinikát, ezért “Köszönjük, hogy Te is vigyázol ránk” néven adománygyűjtő kampányt indít.

Vigyázzunk egymásra, gondoskodjunk együtt egy egészséges jövőről!​
A befolyó támogatásokból védőfelszereléseket (sebészeti maszkokat, FFP2 és FFP3 respirátorokat, orvosi védőoverálokat, védőszemüvegeket) vásárolna Alapítványunk a Gyermekklinika javára.

Hogyan tudsz segíteni?

1. Adományozz a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány javára, hogy minél több védőfelszereléshez jussanak a kis betegek, orvosaik és a nővérek!

Utaláskor, bankkártyás fizetéskor a honlapunkon tüntesd fel: COVID19!
Cégek és magánszemélyek támogatására egyaránt számítunk!
Amennyiben cégként támogatnád gyűjtésünket és további kérdéseid vannak, kérjük írj az info@bokaygyermekklinika.hu e-mail címre!

2. Legyél Te is Bókay Ambassador, és vegyél részt aktívan az adománygyűjtésben!

Szeretnél aktívan részt venni a kampányban? Szeretnél segítséget nyújtani a nálunk kezelt gyermekeknek, a nálunk gyógyító orvosoknak, nővéreknek, hogy csak a gyógyítással kelljen foglalkozniuk?

Jelentkezz Bókay Ambassadornak!

Alapítványunk honlapján lehetőséged van saját Bókay Nagykövet aloldalt indítani, ahol nemcsak bemutatkozni tudsz, de bankkártyás fizetési lehetőséget is tudunk biztosítani célod eléréséhez! Utalással is támogathatják gyűjtésed, csak a nevedet kell a közleménybe beírni.

Köszönjük, hogy időddel is segítesz minket!

További információk: https://bokaygyermekklinika.hu/ambassadors/

Tájékoztató anyagok, hírek

Lelki ellenálló képesség a COVID járvány idején- Szülői oldalról

Lelki ellenálló képesség a COVID járvány idején- Szülői oldalról

A COVID-19 járvány idején fokozottan igaz, hogy folyamatosan változó újabb élethelyzetekhez szükséges alkalmazkodnunk, mely során könnyen úgy érezhetjük, hogy fásultabbak, egykedvűek vagyunk. Az alig várt nyári tervek, célok is távolinak tűnnek, lehet, hogy idén meg sem valósíthatók. A járványhelyzet első két hónapjának tanulságait számba véve nem meglepő, ha azt tapasztaljuk, hogy kimerültté váltunk és a kidolgozott első stratégiáink is lassan kifulladnak.

bővebben

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

1083 Budapest, Bókay János u. 53.

+36 (20) 670 1612

info@bokaygyermekklinika.hu

8 + 2 =