Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987
A te 1%-od sokat tesz hozzá, hogy elérjük a 100%-ot! | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

A te 1%-od is sokat tesz hozzá, hogy elérjük a 100%-ot és nélkülözhetetlen, életmentő gépeket vásárolhassunk a Bókay Gyermekklinika számára!

Ha segítenél, akkor nincs más dolgod, csak ajánld fel az 1%-od, hogy a sok 1%-ból, valóban 100% legyen!

Mihez adod adója 1%-át?
A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány közhasznú tevékenységét a gyógyító munka támogatása mellett, az ehhez szükséges berendezések, műszerek beszerzése céljából, valamint a gyermekklinikán gyógyító orvosok képzése érdekében és javára végzi. Nagy súlyt helyezünk arra, hogy a beteg gyermek és családja – elsősorban az édesanya – minél többet lehessen együtt a gyermekkel, annak kórházi tartózkodása során. Hiszünk abban, hogy az édesanyák és édesapák jelenléte gyermekük mellett növeli a gyógyulás esélyeit. Törekszünk arra, hogy gyermekük betegségének súlyosságától függetlenül is minél több időt tölthessenek együtt gyermekükkel.

Amelyre jelen 1%-os kampányunk során kiemelten gyűjtünk: a nálunk gyógyuló gyermekek számára különböző életmentő eszközök, többek között a képen is látható betegőrző monitorra. A betegőrző monitor az Gyermekklinika szinte mindegyik osztályán használt, a betegellátásban nélkülözhetetlen eszköz, és amely jelentős színvonaljavítást eredményez az ellátásban. A gyerekek gyógyulását segítő eszköz folyamatosan közöl és tárol adatokat a betegek szívműködéséről, légzésszámáról, vérnyomásról és agyi funkciókról.

Kérjük adóbevallásodban jelöld meg a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18222432-1-42

  1. A felületre belépve az éves bevallástervezet mellett a jobb oldalon találod az 1+1%-os nyilatkozatot, a NYILATKOZOM gombra kattintva tudod azt elkészíteni.
  2. A személyes adatokat nem kötelező kitölteni. Amennyiben hozzájárulsz, hogy elérhetőek legyenek adatai az adott civil szervezet számára, az segítséget jelenthet a későbbi kapcsolattartásban, statisztikák elkészítésében.
  3. A „Rendelkezés civil kedvezményezett részére” résznél kérünk, add meg alapítványunk adószámát: 18222432-1-42
  4. Helyes kitöltés esetén a rendszer automatikusan kitölti a Civil kedvezményezett nevét.
  5. A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatod fel, melyet a listából tudsz kiválasztani!
  6. Kérünk az ellenőrzés gombbal mindig ellenőrizd le az adatok helyességét!
  7. Ezek után a MENTÉS gombra kattints, majd a TOVÁBB BEADÁSHOZ és végül a BEADÁS. Csak lesz így érvényes a nyilatkozatod!

 

Amennyiben papír alapon adod be a nyilatkozatod, itt tudod letölteni a rendelkező nyilatkozatot:

A papír alapú nyilatkozatot kitöltés után postán tudod elküldeni a NAV számára, vagy a NAV bármelyik Ügyfélszolgálatán személyesen is leadhatod.
Fontos, hogy a boríték hátoldalára írd rá a neved és az adóazonosító jeled!

Munkáltatód számára is odaadhatod papír alapú 1%-os nyilatkozatod: ebben az esetben az nyilatkozatot május 10-ig lezárt, adóazonosító jellel, a ragasztáson átnyúlóan aláírt borítékban add át az adott kollegának!

Itt megtalálod korábbi közhasznúsági beszámolóinkat:
https://bokaygyermekklinika.hu/dokumentumtar/

 

„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42