Jó hírrel szolgálhatunk: a sikeres 2020-as évad után ismét érkezik a Bókay Egészségpercek Podcast: folytatjuk edukációs sorozatunkat, az izgalmas beszélgetéseket az I. Sz. Bókay Gyermekklinikán dolgozó, a hazai gyermekgyógyászat jeles orvosaival és ápolóival, szakembereivel. Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását, amely nélkül a podcast nem jöhetett volna létre! 

Figyeljék a közösségi oldalainkat, hamarosan jelentkezünk az első adással!

Korábbi adásainkat itt érhetik el: https://bokaygyermekklinika.hu/podcast/
A podcast elérhető a Spotify-on, Google Podcasten, Apple podcasten és az összes podcast applikáción is!

 

  1. július 1-ével, útnak indult a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány online rádiócsatornája, „Bókay Egészségpercek” Podcast.

Mi, akik a Bókay Gyermekklinika Alapítványnál dolgozunk, minden platformon szeretnénk segítséget nyújtani a nálunk gyógyuló gyermekek szüleinek. A karitatív küldetésű podcast csatorna műsorvezetője, Pauer Krisztina.

Minden második szerdán az I. Sz. Bókay Gyermekklinika orvosaival, ápolóival, pszichológusaival, szakembereivel hallgathatnak tartalmas, érdekes beszélgetéseket. A podcast-tel testet és a lelket is segítjük: az interjúkban ismeretterjesztő anyagok, praktikus szakmai tanácsok hangoznak el, és az orvosokat, ápolókat, dietetikust, pszichológusokat is bemutatjuk.

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42