2020. július elsején július 1-ével, útnak indul a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány Podcast csatornája, „Bókay Egészségpercek” címmel. Ezen a platformon is szeretnénk segítséget nyújtani a nálunk gyógyuló gyermekek szüleinek: minden második szerdán az I. Sz. Bókay Gyermekklinika orvosaival, ápolóival, pszichológusaival, szakembereivel hallgathatnak tartalmas, érdekes beszélgetéseket. Az új, karitatív küldetésű podcast csatorna műsorvezetője, Pauer Krisztina.

A podcast elérhető az alapítvány honlapján, a Sportify-on, az Apple Podcast-en, a Google Podcast-e, és minden podcast applikáción.

További információk:
https://bokaygyermekklinika.hu/podcast/

Az első interjú Kiss Erika vezető dietetikussal készült. Kiss Erika az I. Sz. Bókay Gyermekklinikan dolgozik 2008 óta, elsősorban gyerekekkel foglalkozik, és szelíd gyógymód segítségével javít az egészségi állapotukon. A beszélgetésben szó lesz a dietetikusi hivatásról, a betegség kialakulásáról, tendenciájáról, a gyermekek cukorbetegségéről, és annak kezeléséről és a klinikán a velük foglalkozó osztály munkájáról.

A műsor létrejöttét a Magyar Nemzeti Bank támogatta.

 

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42