"VÉDŐFELSZERELÉSEKRE GYŰJTÖK"

 

 

A gyűjtés állása:

156 539Ft of 150 000Ft raised

Az első célom elérése után, melyben 1 millió forintot tűztem ki, nem volt kérdés számomra, hogy megyek tovább! Igaz, következő adománygyűjtésem célja is a géppark korszerűsítés érdekében zajlott volna, viszont ezt az élet felül írta, melyhez alkalmazkodnunk kell. Mindannyiunkat érintő, globális járvány érkezett meg hozzánk is. Mindenkire szükséges figyelni, szükséges védeni a megelőzés érdekében, kiváltképp az orvosokat, ápolókat, hisz ők értünk dolgoznak fáradhatatlan kitartó munkájukkal!

Védőfelszereléseket naponta, hanem óránként cserélni kell, így kifogyhatatlan készletről kell gondoskodni. Ehhez kívánok én is csatlakozni, így a befolyt összegből védőfelszereléseket fog az alapítvány vásárolni a Klinika számára.

 

Köszönöm a sok támogatást, a kitűzött célt elértem!

EGY KICSIT A KICSIKNEK!

8 éves futó múltammal boldogan és elhivatottan állok be a futónagykövetek körébe. Amiben -fogalmazhatnék úgyis, hogy Akivel – mégis kitűnök a sorból, hogy a Bókay Gyermekklinikán gyógyult Kisfiammal futok magunkért és a klinikán gyógyuló gyermekekért!
4 hetet töltöttünk itt, ez idő alatt megtapasztaltuk az itt dolgozó Orvosok elhivatottságát gyógyítani akarásukat és emberségüket. Egész idő alatt az járt a fejemben, hogyan fogom tudni meghálálni azt, hogy teljesen gyógyultan hozhattuk haza gyermekünket. Boldog vagyok, hogy megtaláltam a módját: futásommal gyűjtsünk össze közösen 1.000.000 Ft-os hozzájárulást két új infúziós pumpa beszerzéséhez a klinika számára.
2019 őszén 2 félmaratont futottunk le Nimróddal, és sikerült is összegyűjtenünk az 1 millió Forintot! Az összegből két infúzióspumpát vásárolt az alapítvány: egyet az Intenzív Terápiás Osztály számára, egyet pedig a Csecsemő Osztály számára. Hálásan köszönjük az Erste Bank Budapesti Régió igazgatójának, Pupos Gábornak és kollégainak, hogy egy régiós csapatépítő rendezvény tomboláján gyűjtött 500.000 Ft-ot felajánlották a kampányhoz!

2020-ban is folytatjuk a gyűjtést, ezúttal 150.000 Ft a cél, és a jelenlegi helyzetben védőfelszerelések vásárlásában szeretnénk támogatni az Alapítvány és ezáltal a Gyermekklinikát!
Segíts, hogy Ők is segíthessenek, hogy minél több gyógyult gyermek térhessen haza a Bókay Gyermekklinikáról!
“Egy kicsit a kicsiknek!”

 

Köszönöm a sok-sok támogatást, a kitűzött célt elértem!

Az összegből a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány ffp2 maszkokat tudott vásárolni a Gyermekklinika számára!

 

Rácz Dóra Ambassador BLOG

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 492

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

1083 Budapest, Bókay János u. 53.

+36 (20) 670 1612

info@bokaygyermekklinika.hu

11 + 5 =