Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Idén vesebeteg gyermekeknek segített az IDBC | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Az IDBC minden évben annyi CSR programot valósít meg, ahány éves a cég. Idén már számtalan jótéteménnyel büszkélkedhet, ezek egyike a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekklinikájának Művese osztálya számára felajánlott 4 új dializáló ágy. Céljuk pedig nem más, mint segíteni a beteg gyermekek hatékonyabb és korszerűbb orvosi ellátását. A modern berendezések lehetővé tették, hogy a Klinika hat hosszabb ideje használatban lévő ágyából négyet lecseréljenek, így a kis betegek – akik hetente három alkalommal 4 órát töltenek egy ilyen ágyon – kényelmes körülmények között kaphatják meg a kezelést.

„Egy korszerű dializáló ágy közel 1 millió forintba kerül. A kollégákkal közösen 1,5 millió forintot gyűjtöttünk össze házon belül, ehhez járultak hozzá további 300 ezerrel a művese osztályon kezelt egyik beteg gyermek szülei” – árulta el Pók András értékesítési igazgató és ennek az adománygyűjtő projektnek a vezetője. „Ez az összeg ugyan csak kettő ágyra lett volna elegendő, ám felvettük a kapcsolatot a dializáló ágyat gyártó céggel, a Digiterm Kft-vel, és kedvezményes ajánlatuk segítségével végül négyet tudtunk megvásárolni” – számolt be a sikeres akcióról a vezető.

A 30 évvel ezelőtt alapított Digiterm Kft. terápiás székeit elsősorban a dialízis kezelések során használják. A dialízis során nagyon fontosak a kényelmes, egyszerűen használható, biztonságos és megbízható berendezések, hiszen a betegek egy év alatt 500-600 órát töltenek a kezeléssel. A Gyermekklinika Művese osztályának kis betegei hosszú hónapokig, akár évekig járnak dialízisre – amikor a művese gép 4 órán keresztül forgatja és tisztítja a vérüket, helyettesítve ezzel a beteg vese funkcióját -, mire a vesetranszplantációra sor kerül. Ráadásul Magyarországon kizárólag a I. sz. Bókay Gyermekklinikán végeznek ilyen kezelést 18 éven aluliak számára, ezért is különösen fontos, hogy itt a lehető legmodernebb felszerelések legyenek elérhetők.

Az IDBC Creative Solutions Kft. rendkívül hálás a kollégáknak és mindenkinek, aki részt vett az adománygyűjtésben. A kis betegeknek pedig azt kívánják, hogy gyógyuljanak meg minél hamarabb.

Mint az I. Sz. Bókay Gyermekklinika alapítvány, a Bókay Gyermekklinika Alapítvány segített az adományok koordinációjában, és a székek megrendelésében. Mi is hálásan köszönjük az IDBC Creative Solution Kft-nek és munkatársaiknak, a Brite-Sol Kft.-nek és a Digiterm Kft-nek.

 

IDBC Creative Solutions Kft-ről:
Az IDBC IT contractinggal, munkaerő-közvetítéssel foglalkozó digitális recruitment ügynökség, mely 100%-ban magyar tulajdonú, éves árbevétele meghaladja a 1,5 milliárd forintot. Ügyfeleik száma hétéves fennállásuk során több mint 100, főleg a bank, informatika, telco, SSC és olajipar területéről kerülnek ki. Az IDBC számára kiemelten fontos az értékteremtés, ezen belül pedig a társadalmi felelősségvállalás, éppen ezért minden évben több alkalommal jótékonykodnak, indítanak CSR projekteket, gyűjtenek adományokat a rászorulóknak.
További információ: https://idbc.hu/rolunk/ és https://idbc.hu/csr/

 

 
 
——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42