Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Save the date! | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

JÖN! JÖN! JÖN!

A tavalyi évben a járványügyi helyzet miatt nem tudtuk megtartani legkedvesebb programunkat, a Tour De Bókayt, de nagy örömünkre idén ősszel ismét együtt tekerhetünk a Kicsikért!

A 7. Tour De Bókay új időpontja: 2021. október 10., vasárnap.

Reményeink szerint október 10-én újra együtt kerékpározhatunk: összekötve a jótékonykodást és a sportot, orvosokkal, nővérekkel, gyógyult gyermekek családjaival együtt biciklizünk az I. Sz. Bókay Gyermekklinika mindennapi működésének támogatásáért és fejlesztéséért, hogy még magasabb szinten végezhessük a betegellátást.

Immár 7 éve, minden évben megrendezzük jótékonysági célú kerékpáros családi napunkat, a Tour de Bókayt.  A 10 km-es kerékpáros útvonal a Gyermekklinikáról indul, és a 18. kerületi Bókay-kertbe érkezik.
A kerékpározást követően minden alkalommal, sokszínű programokkal készülünk a Bókay-kertben: ugrálóvár, kézműves foglalkozás, lufihajtogatás, arcfestés, közös zumba, koncert és még sok más!

A szervezők:
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
XVIII. kerületi Önkormányzat
Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.

A további részleteket hamarosan közzétesszük.

A rendezvényt a koronavírussal kapcsolatos hatályos jogszabályok figyelembevételével tartjuk meg, azoknak megfelelően intézkedünk.

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42