Hálásan köszönjük minden Magnet Bank Ügyfélnek, akik számunkra ajánlották fel a Bank éves nyereségrészének rájuk eső 10%-át! Az elmúlt hét során összegyűlt a kitűzött cél, az 1 millió Forint! 
Köszönjük, ha megosztják ezt a posztot, hogy minél többekhez eljusson a hálánk!

De nemcsak nekünk van szükségünk a segítségre: a Közösségi Adományozó Programban számos fontos ügyet képviselő civil szervezet vesz részt, kérjük támogassák őket!
https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2021

A KAP Programban összegyűlt támogatást az alábbiakra fogjuk felhasználni:
A 2020-ban elkezdett nagysikerű online ismeretterjesztésünket szeretnénk kibővíteni videós tartalmakkal. Több krónikus betegség hazai ellátó központja az I. Sz. Bókay Gyermekklinika: ezen betegséggel küzdő gyermekek szüleit, nagyszüleit szeretnénk interaktív módon segíteni. Előzetesen begyűjtenénk a felmerülő, a laikusok, szülők számára fontos kérdéseket, és az egyes terület szakorvosai válaszolnának ezekre a kérdésekre egy-egy ismeretterjesztő, oktató videóban. Külön fontosnak tartjuk, hogy ezen anyagok nem vesznek el, az alapítvány honlapján bármikor visszakereshetőek lesznek.

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást indítson el az érintettjei életében. A program célja, hogy a megerősödjön az a munkatársi- és ügyfélréteg, amely aktívan felelősséget vállal a civil ügyekért. Továbbá nem titkolt célunk az is, hogy ügyfeleink megértsék és átérezzék; a több tíz milliós támogatás több tízezer szavazatból jön össze.

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

#újratervezés #hatássalavilágra #kap #kap2021 #magnetbank #bókaygyermekklinika #bókayalapítvány #bókay #egykicsitakicsiknek #támogatás #gyermekklinika #gyermekgyógyászat #gyermek

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42