Örömhírt osztunk meg: alapítványunk, a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány 2020-ban először sikeresen pályázott, és bekerült a Magnet Bank Közösségi Adományozási Program civil szervezetei közé! Ennek köszönhetően a Bank ügyfelei számunkra is felajánlhatják a Bank éves nyereségrészének rájuk eső 10%-át. 25 millió forint szétosztásáról dönthetnek az ügyfelek, 27 szervezet javára, köztük a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány javára is.

A felajánlást a Netbankon keresztül tudják megtenni: https://www.magnetbank.hu/NetBank/ugyfel/index.xhtml
A támogatni kívánt szervezet kiválasztása után, egy gombnyomással rendelkezhet a szervezet javára! Felajánlási időszak: 2021. május 17 és június 27. között

 

Kedves Magnet Bankos Ügyfelek!
Hálásan köszönjük, ha Bókay Gyermekklinikáért Alapítványt támogatják!
A kitűzött célunk: 1.000.000,- forint. 

 

A Bókay Gyermekklinika Alapítvány 2011-ben jött létre, az I. Sz. Bókay Gyermekklinika támogatására.
Céljaink:
– A klinika infrastruktúrájának fejlesztése.
– Életmentő műszerek beszerzése.
– Koraszülöttséggel összefüggő állapotok diagnosztikájához szükséges eszközök beszerzése.
– Szervtranszplantált gyermekek rehabilitációja.
– Krónikus vese-, máj-, bél-, tüdő- és neurológiai beteg gyermekek szövődményeinek gyors diagnosztizálásához és kezeléséhez szükséges eszközök beszerzése.
– 1-es és 2-es típusú diabéteszes gyermekek kezeléséhez és szövődményeinek gyors diagnosztizálásához szükséges eszközök beszerzése, diabéteszes gyermekek táboroztatása.
– Gyermekkori diabétesszel kapcsolatos edukációs tevékenység.
– Gyermekendokrinológiai kórképek diagnosztizálásának és kezelésének támogatása.
– Ismeretterjesztő kiadványok készítése.
– Kutatási tevékenység folytatása és támogatása.

A KAP Programban összegyűlt támogatást az alábbiakra használnánk fel:
A 2020-ban elkezdett nagysikerű online ismeretterjesztésünket szeretnénk kibővíteni videós tartalmakkal. Több krónikus betegség hazai ellátó központja az I. Sz. Bókay Gyermekklinika: ezen betegséggel küzdő gyermekek szüleit, nagyszüleit szeretnénk interaktív módon segíteni. Előzetesen begyűjtenénk a felmerülő, a laikusok, szülők számára fontos kérdéseket, és az egyes terület szakorvosai válaszolnának ezekre a kérdésekre egy-egy ismeretterjesztő, oktató videóban. Külön fontosnak tartjuk, hogy ezen anyagok nem vesznek el, az alapítvány honlapján bármikor visszakereshetőek lesznek.

Itt található a támogatható szervezetek listája: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2021

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást indítson el az érintettjei életében. A program célja, hogy a megerősödjön az a munkatársi- és ügyfélréteg, amely aktívan felelősséget vállal a civil ügyekért. Továbbá nem titkolt célunk az is, hogy ügyfeleink megértsék és átérezzék; a több tíz milliós támogatás több tízezer szavazatból jön össze.

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja az ügyfeleket, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfeleinek lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját bankjuk profitjából.

 

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42