Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Amway maszkok érted és értük | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
 

Rendhagyó kezdeményezéssel segít az I. Sz. Bókay Gyermekklinika kis betegeinek az Amway Hungária. A cég új terméket, egyszer használatos maszkokat vezetett be novemberben, melynek eladásából származó bevételt megduplázza, és jótékony célra ajánlja fel. A Magyarországon eddig eladott maszkokból összegyűlt, több mint 2 millió forintot az Amway már el is juttatta a Gyermekklinika alapítványa számára.

„Hosszú évek óta segítjük az I. Sz. Bókay Gyermekklinikát minden rendelkezésünkre álló eszközzel: anyagi támogatással, jótékonysági közösségi programokkal és termékeinkkel. Nem is volt kérdés, hogy a maszkokból származó bevétellel a klinika munkáját támogassuk. A jótékonysági program áprilisig tart: bízom benne, hogy továbbra is sokan csatlakoznak hozzánk és az Amway maszkok megvásárlásával hozzájárulnak még több beteg kisgyermek gyógyulásához 2021-ben is” – mondta el Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.

Hálásak vagyunk a közel egy évtizedes együttműködésért az Amway Hungária- nak!
Az elmúlt évek során – a 10.000 lépés, a Tour de Bókay rendezvényeken és azon túl is – fontos támogatójává vált az Amway az I. Sz.  Bókay Gyermekklinikának, aminek köszönhetően Alapítványunk inkubátort, volumetrikus infúziós pumpákat, 24 órás vérnyomásmérő készülékeket, művese készüléket szerezhetett be. Sajnos 2020-ban a közös rendezvényeinket a járványhelyzet miatt nem tudtuk megtartani, ezért különösen is köszönjük, hogy a segítség ezúttal új formában érkezik! 

A kampányban bevezetett egyszer használatos maszkok itt érhetőek el: https://www.amway.hu/product/303064,egyszer-hasznalatos-arcmaszk-amway

——————————

„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42 Kevesebb jelenjen meg