Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Új matracvédő huzatok a Gyermekklinika osztályainak | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Nagy örömünkre a Victoria a gyermekekért Alapítvány tavasszal kiírt pályázatán támogatást kapott az I. Sz. Bókay Gyermekklinika! 
 
Ennek köszönhetően több mint 700.000,- Ft értékben tudtunk matracvédő huzatokat varratni a Klinika 74 ágyára. Ezáltal betegeink számára kényelmesebb feltételeket tudunk biztosítani a klinikai tartózkodásuk idején: több fekvőbeteg osztályunknak sikerült a támogatásból új huzatokat biztosítani. Az új matracvédőknek köszönhetően nemcsak esztétikailag újultak meg az ágyak, de emellett a higiéniás biztonsági fokozaton is javítani tudtunk, hisz a huzatokat speciális, magas hőfokon mosható anyagokból készítették, ezáltal is megfelelve a járványügyi szabályoknak. 
A Victoria a Gyermekekért Alapítvány immáron ötödik alkalommal támogatja a Gyermekklinikát, amelyet ezúton is köszönünk munkatársaink, kis betegeink és családjaik nevében. 
 
A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájának fejlesztése.
 

„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42