Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Kérjük segítsd munkánkat adód egy százalékával! – Egy kicsit a Kicsiknek! | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Kedves Szülő, Hozzátartozó és Támogató!

 

A koronavírus járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. Soha nem volt ilyen fontos az összefogás a gyermekek, az egészségügyi dolgozók és családjaik egészségének védelmében. Ebben a bizonytalan helyzetben még nagyobb szükségünk van a támogatásodra: kérjük ne feledkezz meg rendelkezni adód 1+1%-ról!

Mihez adod adója 1%-át?
A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány közhasznú tevékenységét a gyógyító munka támogatása mellett, az ehhez szükséges berendezések, műszerek beszerzése céljából, valamint a gyermekklinikán gyógyító orvosok képzése érdekében és javára végzi. Nagy súlyt helyezünk arra, hogy a beteg gyermek és családja – elsősorban az édesanya – minél többet lehessen együtt a gyermekkel, annak kórházi tartózkodása során. Hiszünk abban, hogy az édesanyák és édesapák jelenléte gyermekük mellett növeli a gyógyulás esélyeit. Törekszünk arra, hogy gyermekük betegségének súlyosságától függetlenül is minél több időt tölthessenek együtt gyermekükkel.

Amelyre jelen 1%-os kampányunk során kiemelten gyűjtünk: a nálunk gyógyuló gyermekek számára különböző életmentő eszközök, infúziós pumpák, légzésfigyelő és támogató készülékek, betegfigyelő monitorok.

Itt megtalálod korábbi közhasznúsági beszámolóinkat:
https://bokaygyermekklinika.hu/dokumentumtar/

 

ONLINE BEADÁS

Március 15-től az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek az e-SZJA felületén érik el a személyijövedelemadó-bevallási tervezetüket, itt:

1. A felületre belépve az éves bevallástervezet mellett a jobb oldalon találjod az 1+1%-os nyilatkozatot, a NYILATKOZOM gombra kattintva tudod azt elkészíteni.
2. A személyes adatokat nem kötelező kitölteni. Amennyiben hozzájárulsz, hogy elérhetőek legyenek adataid az adott civil szervezet számára, az segítséget jelenthet a későbbi kapcsolattartásban, statisztikák elkészítésében.
3. A „Rendelkezés civil kedvezményezett részére” résznél kérünk, add meg alapítványunk adószámát: 18222432-1-42
4. Helyes kitöltés esetén a rendszer automatikusan kitölti a Civil kedvezményezett nevét.
5. A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatod fel, melyet a listából tudsz kiválasztani!
6. Kérünk az ellenőrzés gombbal mindig ellenőrizd le az adatok helyességét!
7. Ezek után a MENTÉS gombra kattints, majd a TOVÁBB BEADÁSHOZ és végül a BEADÁS Csak lesz így érvényes a nyilatkozatod!

 

PAPÍR ALAPÚ BEADÁS

Amennyiben papír alapon adja be a nyilatkozatát, itt tudja letölteni rendelkező nyilatkozatunkat.

A papír alapú nyilatkozatot kitöltés után postán tudod elküldeni a NAV számára, vagy a NAV bármelyik Ügyfélszolgálatán személyesen is leadhatod. Emellett munkáltatódnál is, a munkaügyes kollegánál is le tudod adni nyilatkozatod.

Csatlakozz a csapatunkhoz! Mi a munkánkkal, Te adód 1%-val! Gyógyítsuk együtt a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló gyermekeket!

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42