Warning/home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php1987
Ingyenesen elérhető a „Mit tegyek, ha beteg a gyermekem?” című könyv | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

A Semmelweis Kiadó ingyenesen elérhetővé tette az interneten a „Mit tegyek, ha beteg a gyermekem?” című könyvet.

Szülőnek lenni a legszebb, de egyben a legfelelősségteljesebb feladat is. Nincs annál szebb, mint megélni egy gyermek megszületését, látni első lépéseit, hallani első szavait, mondatait. Nehéz ezt követően megélni az első elválást és látni, hogyan válik egyre önállóbbá gyermekünk. A gyermekkort a gyönyörű pillanatok mellett az aggódás, a féltés és óvás is végigkíséri. Aggódunk az első láznál, a fájdalomnál, amikor az addig mosolygó száj lefelé görbül és megjelennek a könnyek. Kisebb betegség mindenkit elér. Aggódó szülőként azonban nehéz megítélni, hogy mekkora is a baj, tudunk-e és ha igen, mit tehetünk gyermekünkért.

A „Mit tegyek, ha beteg a gyermekem?” című könyv az I. Sz. Bókay Gyermekklinika orvosai által írt „kisokos”, amely részletes és gyakorlatias leírással segít a szülőknek a különböző panaszok, betegségek útvesztőjében.

Az eredetileg 2015-ben megjelent nagysikerű kiadványt Klinikánk orvosai, dr. Szabó Attila igazgató, dr. Krivácsy Péter főorvos és dr. Cseh Áron egyetemi tanársegéd szerkesztették.

A jelenlegi helyzetben még nagyobb szükségünk van minden segítségre. Kérjük ne feledkezzen meg rendelkezni adója 1+1%-ról! Csatlakozzon a csapatunkhoz! Mi a munkánkkal, Ön az adója 1%-val! Gyógyítsuk együtt a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló gyermekeket!

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Adószámunk: 18222432-1-42

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42

: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in on line