Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Napirend kialakítása | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Ebben az erőt próbáló időszakban a családok eddig megszokott, mindennapi életritmusa felborult. A szülők egyszerre lettek tanárok, informatikusok, séfek, pszichológusok a munkájuk mellett. Igazi szerepzavar. Mostanra talán már Önök is sok tapasztalatot gyűjtöttek a digitális oktatásról, az otthoni munkavégzésről, és megszilárdultak bizonyos jól bevált, új gyakorlatok a gyerekeknél. A harmadik otthoni iskolai hét remélhetőleg már rutinosabban indul. Ha még nem tették meg, mi javasoljuk, hogy készítsenek a gyerekekkel együtt napirendet, mely a gyermek és szülő számára egyaránt növeli a biztonság és a kontroll érzését, segít, hogy ne csússzunk el a napi feladatainkkal.

Az alábbi tanácsokat a Gyermek-és Ifjúságpszichiátriai Osztályunk munkatársai gyűjtötték Önök számára.

Készítették: Máté Orsolya, Cserép Melinda, Stánicz Nikolett, dr. Ábrahám Ildikó

 

A jelenlegi helyzetben még nagyobb szükségünk van minden segítségre. Köszönjük, hogy figyelnek Önök is Ránk, hisz így tudunk mi is vigyázni Gyermekeikre!

Kérjük ne feledkezzen meg rendelkezni adója 1+1%-ról! Csatlakozzon a csapatunkhoz! Mi a munkánkkal, Ön az adója 1%-val! Gyógyítsuk együtt a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló gyermekeket!

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Adószámunk: 18222432-1-42

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42