Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987
Lelki támogatás PIC-es szülők számára | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Kedves PIC-es anyukák, apukák, hozzátartozók!

 

Peszeki Nikolett klinikai szakpszichológus rezidens vagyok, a Bókay Gyermekklinika Újszülött Intenzív Osztály PIC csapatának tagja. Az én feladatom az Osztályunkon gyógyuló gyermekek szüleivel, hozzátartozóival való munka, lelki segítség nyújtása a PIC-es időszakban és azt követően. A jelenlegi, mindenkit felzaklató járványos időszakban még több megválaszolatlan kérdés, félelem, aggodalom merülhet fel a frissen hazavitt babával, és általában a család egészével kapcsolatban.  

A közvetlen találkozások, beszélgetések akadálya miatt online, lelki támogatást kínálunk az Önök számára.  Folytassuk a megkezdett beszélgetéseket, tegyék fel kérdéseiket, beszéljük át a mostani otthoni kihívásokat!

Amennyiben szeretnék igénybe venni ezt a lehetőséget, arra kérem, hogy igényüket az alábbi email elérhetőségen jelezzék nekem:

peszeki.nikolett@med.semmelweis-univ.hu

A keretek és célok tisztázása, valamint az ülések technikai részleteinek megbeszélése az email  kapcsolatfelvétel során történik, a lehetőség továbbra is a PIC-es ellátás része, ingyenes.

Üdvözlettel: Peszeki Nikolett Klinikai szakpszichológus rezidens

 

 

 

A jelenlegi helyzetben még nagyobb szükségünk van minden segítségre. Köszönjük, hogy figyelnek Önök is Ránk, hisz így tudunk mi is vigyázni Gyermekeikre! 

Kérjük ne feledkezzen meg rendelkezni adója 1+1%-ról! Csatlakozzon a csapatunkhoz! Mi a munkánkkal, Ön az adója 1%-val! Gyógyítsuk együtt a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló gyermekeket!

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Adószámunk: 18222432-1-42

 

 

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42