Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Szülői tájékoztató a koronavírus járvány kapcsán | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Kedves Szülők és Gyerekek

 

Mint az I. Sz. Bókay Gyermekklinika alapítványa, fontosnak tartjuk, hogy mi is tájékoztassunk a legfontosabb teendőkről, tudnivalókról a a koronavírus kapcsán.

A koronavírus járvány legfontosabb tudnivalóiról, tennivalóiról:

Klinikánkon teljes látogatási tilalom van érvényben visszavonásig. Ez azt jelenti, hogy a vizsgálatokra érkező gyermekkel csak egy hozzátartozó léphet be a klinikára és várakozhat
épületen belül, a fekvőbeteg osztályokon egy gyermek mellett egy hozzátartozó tartózkodhat, a hozzátartozók nem váltogathatják egymást!

A tervezett és halasztható műtétek, vizsgálatok, előjegyzések, kontrollvizsgálatok elmaradnak, erről asszisztenseink telefonon értesítik a szülőket egyúttal tájékozódnak a gyermek aktuális állapotáról.

Javasoljuk, hogy 65 éven felüli személy −saját egészségének védelme érdekében− ne kísérje a gyermeket!

Minden bejelentkező beteggel és az őt kísérő hozzátartozóval közvetlenül az épületbe lépéskor munkatársaink pár kérdéses kérdőívet töltenek ki a fertőzés kockázatának felmérése érdekében. Fertőzött területről érkező és/vagy lázas, hurutos betegségben szenvedő felnőtt személy gyermeket lehetőség szerint ne kísérjen a klinikánkra!

Amennyiben gyermeküknél felvetődhet a koronavírus gyanúja (köhögés, láz és az elmúlt két hétben járt fertőzött területen vagy az óvodai, iskolai csoportban koronavírus gyanúja merül fel), kérjük elsődlegesen telefonon vegyék fel a kapcsolatot területi gyermekorvosukkal!

Amennyiben korábban megbeszélt és telefonosan megerősített vizsgálati időpontra vagy tervezett gyógykezelésre jönne és gyermeke lázas, hurutos tüneteket mutat, kérjük az indulás előtt hívja fel klinikánkat és egyeztessen arról, hogy mi a teendő.

Ha krónikus beteg gyermekének receptre van szüksége, kérjük egyeztessen telefonon az ambulanciát ellátó asszisztenssel a gyógyszerkiváltás lehetséges módjairól!
Kérjük, gyakorolják gyermekükkel az alapos, szappanos kézmosást, kézfertőtlenítést, tanítsák arra, hogy zsebkendőbe tüsszentsen, köhögjön, orrát, száját, szemét csak tiszta kézzel érintse.

A klinikán gondozott betegeink éjjel–nappal a klinika alábbi telefonszámán jutnak információhoz: 06-1-334-3186

 

A jelenlegi helyzetben még nagyobb szükségünk van minden segítségre. Köszönjük, hogy figyelnek Önök is Ránk, hisz így tudunk mi is vigyázni Gyermekeikre! 

Kérjük ne feledkezzen meg rendelkezni adója 1+1%-ról! Csatlakozzon a csapatunkhoz! Mi a munkánkkal, Ön az adója 1%-val! Gyógyítsuk együtt a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló gyermekeket!

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Adószámunk: 18222432-1-42

 

 

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42