Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Egy kicsit a Kicsiknek! | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Kedves Szülő, Hozzátartozó és Támogató!

Adója 1+1 százalékának felajánlása semmibe sem kerül, a statisztikák szerint azonban a magyar adózók kb. 45%-a nem él a lehetőséggel, és az államnál hagyja ezt a pénzt (átlagosan 4.000 forint/fő/év). Minden adófizető, így az egyéni vállalkozók is egységesen május 20-ig nyilatkozhatnak adójuk 1+1 százalékának felajánlásáról. Ebben kérnénk mi a szíves támogatásukat, hogy idén, az 1% felajánlásukat tegyék meg a Bókay Gyermekklinika Alapítványa számára.

Március 15-től az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek az e-SZJA felületén elérik a személyijövedelemadó-bevallási tervezetüket, itt:  https://eszja.nav.gov.hu/

  1. A felületre belépve az éves bevallástervezet mellett a jobb oldalon találja az 1+1%-os nyilatkozatot, a NYILATKOZOM gombra kattintva tudja azt elkészíteni.
  2. A személyes adatokat nem kötelező kitölteni. Amennyiben hozzájárul, hogy elérhetőek legyenek adatai az adott civil szervezet számára, az segítséget jelenthet a későbbi kapcsolattartásban, statisztikák elkészítésében.
  3. A „Rendelkezés civil kedvezményezett részére” résznél kérjük, adja meg alapítványunk adószámát: 18222432-1-42
  4. Helyes kitöltés esetén a rendszer automatikusan kitölti a Civil kedvezményezett nevét.
  5. A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatja fel, melyet a listából tud kiválasztani!
  6. Kérjük az ellenőrzés gombbal mindig ellenőrizze le az adatok helyességét!
  7. Ezek után a MENTÉS gombra kattintson, majd a TOVÁBB BEADÁSHOZ és végül a BEADÁS Csak lesz így érvényes a nyilatkozata!

Amennyiben papír alapon adja be a nyilatkozatát, itt tudja letölteni rendelkező nyilatkozatunkat:

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A papír alapú nyilatkozatot kitöltés után postán tudja elküldeni a NAV számára, vagy a NAV bármelyik Ügyfélszolgálatán személyesen is leadhatja. Emellett munkáltatójánál is, a munkaügyes kollegánál is le tudja adni nyilatkozatát.

Mihez adja adója 1%-át?

A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány közhasznú tevékenységét a gyógyító munka támogatása mellett, az ehhez szükséges berendezések, műszerek beszerzése céljából, valamint a gyermekklinikán gyógyító orvosok képzése érdekében és javára végzi. Nagy súlyt helyezünk arra, hogy a beteg gyermek és családja – elsősorban az édesanya – minél többet lehessen együtt a gyermekkel, annak kórházi tartózkodása során. Hiszünk abban, hogy az édesanyák és édesapák jelenléte gyermekük mellett növeli a gyógyulás esélyeit. Törekszünk arra, hogy gyermekük betegségének súlyosságától függetlenül is minél több időt tölthessenek együtt gyermekükkel.

Amelyre jelen 1%-os kampányunk során kiemelten gyűjtünk: a nálunk gyógyuló gyermekek számára különböző életmentő eszközök, infúziós pumpák, légzésfigyelő és támogató készülékek, betegfigyelő monitorok.

Csatlakozzon a csapatunkhoz! Mi a munkánkkal, Ön adója 1%-val! Gyógyítsuk együtt a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló gyermekeket!

 

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42