Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
A Onespire Zrt. 2.000.000 Ft-al támogatja a Bókay Gyermekklinikáért Alapítványt | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Megtisztelő számunkra, hogy a Onespire Zrt. 2.000.000 Ft-al támogatja az I. Sz. Bókay Gyermekklinika alapítványát, a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt.
Az összeget az Újszülött Intenzív Terápiás Osztály munkájának támogatására fogja felhasználni az alapítvány. 

Az oklevelet Dr. Szabó Miklós egyetemi docens, a Neonatológiai Tanszéki Csoport vezetője vette át.

Külön köszönjük a megható szavakat, melyet az adományozó oklevélre írtak:
„A Onespire Zrt. vezetőiként, mély hálával és tisztelettel adózunk a Bókay Gyermekklinika orvosainak, ápolóinak, s minden munkatársának áldozatos munkája előtt. Különös tekintettel az Újszülött Intenzív Terápiás Osztály egészségügyi dolgozóira.
A kórház a magas színvonalú ellátás mellett kiemelt szerepet tulajdonít a gyermek- és családközpontú ellátásnak. A testi bajok gyógyítása és az ápolás kiegészül a gyermekek és családjaik lelki, szociális támogatásával.
Úgy gondoljuk, hogy mindannyiunk felelőssége kiterjed a jövő generációjának szellemi és testi fejlődésének biztosítására, ezért nagy öröm számunkra, hogy anyagi támogatásunkkal segíthettük a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány munkáját.”

Hálásan köszönjük a Klinikánkon gyógyuló kis betegeink nevében is!

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
https://bokaygyermekklinika.hu
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42