Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Jótékonysági Zumba a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány javára | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

2019. december 21-én, szombaton 5 órától jótékonysági zumbára hív minden érdeklődőt Grundmann Béla edző. A belépő megvásárlásával a Bókay Gyermekklinikáért Alapítványt támogatod!

Gyere el, zumbázz egy jó, tegyél az egészségedért, és közben segíts a Gyermekklinikán gyógyuló kis betegeknek!
Egy kicsit a kicsiknek!

Helyszín: BME Sportközpont, “Nagy pálya”
1111 Budapest Bertalan Lajos utca 4.-6.
Időpont: 2019. december 21., 17:00-19:30
Belépő vásárlás itt: https://www.zumba.com/en-US/event/view/karacsony-budapesten

Jelentkezés: https://belagrundmann.com/karacsonyi-zumba-party-budapesten/

Amennyiben nem tudsz jelen lenni, de szeretnéd támogatni az alapítványt, itt tudja megtenni: https://bokaygyermekklinika.hu/tamogatom/

Az I. Sz. Bókay Gyermekklinika Magyarország első, világ negyedik legrégibb csecsemőket és gyermekeket ellátó fekvőbeteg intézménye, amely 1839 óta szünet nélkül a gyógyítás szolgálatában működik.

A gyermekklinikára Magyarország egész területéről és az országhatárokon túlról évente mintegy 60 000 járó beteg és 8500 fekvőbeteg érkezik szüleivel együtt. Ezen kívül országosan évente mintegy 60 000 csecsemő újszülöttkori szűrését biztosítjuk. Jelenleg a 145 betegággyal és számos diszciplinát magába foglaló járóbeteg-rendeléssel működünk.

Mindennek a munkának a megsegítésére hozta létre a kórház négy vezető gyermekorvosa a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt.

Az Alapítvány közhasznú tevékenységének megfelelően az alábbi tevékenységeket végzi:
szervtranszplantált gyerekek rehabilitációja, és a rehabilitációs tevékenységhez szükséges eszközök beszerzése,
krónikus gyulladásos bélbetegségek diagnosztikájának végzése, és az ehhez szükséges eszközök beszerzése,
koraszülöttséggel összefüggő állapotok diagnosztikájának fejlesztése, továbbá az ehhez szükséges eszközök beszerzése és laboratóriumi fejlesztések kivitelezése,
krónikus vese-, máj-, bél-, tüdő-, és neurológiai beteg gyermekek szövődményeinek gyors diagnosztizálása és az ehhez szükséges eszközök beszerzése.

Az alapítvány a gyógyító munka végzése mellett segíti az ehhez szükséges berendezések, műszerek beszerzését és szakemberek képzését a felszerelések megfelelő üzemeltetéséhez. Támogatja a klinikai osztályok felújítását, baba-mama szobák kivitelezését, zene-és művészetterápiát, valamint jótékonysági programokat szervez a kis betegek mielőbbi gyógyulása érdekében.

https://belagrundmann.com
https://belagrundmann.zumba.com
https://strong.zumba.com/en-US/profile/bela-grundmann/33102

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
https://bokaygyermekklinika.hu
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42