Az MVM Csoport vezetői idén tizenhárom intézmény, kórház és gyermekeket segítő civil szervezet képviselőinek adtak át támogatást a több mint egy évtizede megrendezett Élménynapon.
Az I. Sz. Bókay Gyermekklinika alapítványa 10.000.000,- Ft adományt kapott, melyet Dr. Tóth-Heyn Péter, igazgatóhelyettes vett át. Az alapítvány a kapott támogatást a Klinika ablakainak felújítására fogja fordítani.

Az adomány átadásával egy időben az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. közel tízezer gyermeket látott vendégül ezen a „Legszebb napom” elnevezésű rendezvényen. A két vállalat az elmúlt 12 évben már összesen több mint 800 millió forinttal támogatott jótékonysági szervezeteket, alapítványokat – többek közt betegellátó eszközök pótlásában, speciális orvosi műszerek beszerzésében, épületfelújításban, illetve alaptevékenységük ellátásában.

„Társadalmi felelősségvállalásunk alappillérének tekintjük a jövő generációk támogatását. Büszkék vagyunk rá, hogy segíthetjük a nehéz sorsú gyermekek és fiatalok fejlődését, gyógyulását. Az Élménynap története során kiosztott adományok a legjobb helyre kerültek, támogatva ezzel a beteg vagy nehéz helyzetben lévő gyermekek gyógyítását, nevelését vagy fejlesztését hivatásának választó intézményeket, szervezeteket” – mondta Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója.

——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
http://bokaygyermekklinika.hu/
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42