Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987
Tour de Bókay 2019 | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Vasárnap került sor a 6. Tour de Bókay jótékonysági kerékpáros felvonulásra, amellyel az idén 180 éves I. Sz. Bókay Gyermekklinikat ünnepeltük!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, aki velünk (orvosokkal, nővérekkel, gyógyult gyermekek családjaival) együtt részt vett a 10 km-es jótékonysági kerékpározáson.

Az 521 fő kerékpározó fejenként 1.000,- Ft-os regisztrációs díját az Amway Hungária megduplázta!!! Így a résztvevők és az Amway Hungária közös támogatásával összesen 1.042.000 forinttal kerültünk közelebb a célként kitűzött inkubátor megvásárlásához!!!

Nagyon köszönjük a BP18 Kerületnek az immár hagyománnyá vált együttműködést, hogy ez a nagyszerű esemény létrejöhetett!

A résztvevőket a kerékpározást követően a Bókay-kertben frissítővel, zsíroskenyérrel a Mélyforrás közösség, valamint az Eisberg Magyarország salátával várta. Mezei Anett „zumbatomic-kal vezette le az izomlázat”, Városgazda Utánpótlás Akadémia streetdance-szel Ricsi Bohóc és BumBum Együttes pedig egy fergeteges jótékonysági koncerttel ajándékozott meg minket a gyermekek nagy örömére és a közelgő eső ellenére!!!

Volt ugrálóvár, kézműves foglalkozás, arcfestés, lufihajtogatás. A kerékpárok szervizelésében nagy segítségünkre volt a soroksári Dechatlon. Újra velünk tartott és biztosította a menetet a Budapest Bike Maffia! Nagyon köszönjük a 18. kerületi rendőrkapitányságnak a BikeSafe kezdeményezést! Továbbá köszönjük, hogy a programokat a Bókay-kertben a Cerny Koraszülöttmentő, Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány, a Semmelweis I. Sz. Bókay Gyermekklinika több osztálya tovább színesítette. Külön köszönjük a Piros Orr Bohócdoktoroknak a logisztikában nyújtott segítséget a gyermekklinika udvarán.

És nagyon örültünk, hogy a Tour de Bókay során újra volt lehetőség vért adni a Magyar Vöröskereszt jóvoltából.

Köszönjük mindenkin hogy velünk voltál, ezen a gyönyörű napon és ezzel adtál egy kicsit a Kicsiknek, úgy, hogy közben Te magad is kaptál!

A gyönyörű fotókat Dávid Péter készítette, ezúton is köszönjük a munkáját!