Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in /home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1982
Hyundai a Bókay Gyermekklinikáért | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Hyundai Holding Hungary idén is folytatta a 2017-ben megkezdett CSR tevékenységét, amelynek keretében idén is a legkisebbekre gondolt, és támogatásával igyekszik az I. Sz. Bókay Gyermekklinika munkáját segíteni.

2017-ben a vesebeteg gyermekek kezelését segítő BCM készülékkel támogatta a vállalat a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt, idén pedig a Koraszülött Intenzív Terápiás Osztály munkáját segítő volumetrikus infúziós pumpát vásárolt az alapítvány a felajánlott összegből. Ez a készülék a 8. kerületi I. Sz. Bókay Gyermekklinikán fogja segíteni a szakemberek munkáját.

A vállalat 2019-ben is folytatni szeretné a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvánnyal az együttműködést. Nem csupán anyagi támogatással, de a cég vezetői és munkatársai az intézmény kórtermeinek felújításában is részt kívánnak venni, amely munkálatokra 2019. tavaszán kerül majd sor.

A fél millió forintos készüléket Kovács Pál a Hyundai Holding Kft. ügyvezető igazgatója adta át a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány elnökének Prof. Dr. Szabó Attilának és Dr. Szabó Miklós habitált egyetemi docensnek, a gyermekklinika Koraszülött Intenzív Terápiás Osztály vezetőjének 2018. december 13-án, ünnepélyes keretek között.

“Két fiúgyermek édesapjaként tudom, hogy az életben a legnagyobb boldogság, ha a szeretteinket egészségben, biztonságban nevelhetjük fel. Amikor egy csecsemő, vagy kisgyermek szorul kórházi kezelésre, akkor mind a szakemberek, mind a családtagok mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghamarabb és lehetőség szerint fájdalommentesen történhessen a kezelés, és mihamabb gyógyultan távozhasson a gyermek. Cégvezetőként nagyon fontosnak tartom, hogy a lehetőségeinkhez mérten támogassuk azt az áldozatos munkát, amit a hazai gyermekorvosok végeznek. Ezért tartom kiemelten fontosnak, hogy támogassuk a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány munkáját. Ezúton is sok sikert kívánok a tevékenységükhöz.”- tette hozzá Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary ügyvezető igazgatója.