Warning/home/bokaygyermekklin/public_html/wp-includes/class-wpdb.php1987
A te 1%-od is segít! | Bokay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
A te 1%-od felajánlásával klinikánkon kezelt beteg gyermekek gyógyulásához járulsz hozzá! A te segítségeddel tudjuk biztosítani a magas színvonalú ellátáshoz szükséges korszerű műszereket, eszközöket és családbarát környezetet.
Ha segítenél, akkor nincs más dolgod, csak ajánld fel az 1%-od, hogy a sok 1%-ból, valóban 100% legyen!

Adószámunk: 18222432-1-42

 

Mihez adod adód 1%-át?
A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány közhasznú tevékenységét a gyógyító munka támogatása mellett, az ehhez szükséges berendezések, műszerek beszerzése céljából, valamint a gyermekklinikán gyógyító orvosok képzése érdekében és javára végzi. Nagy súlyt helyezünk arra, hogy a beteg gyermek és családja – elsősorban az édesanya – minél többet lehessen együtt a gyermekkel, annak kórházi tartózkodása során. Hiszünk abban, hogy az édesanyák és édesapák jelenléte gyermekük mellett növeli a gyógyulás esélyeit. Törekszünk arra, hogy gyermekük betegségének súlyosságától függetlenül is minél több időt tölthessenek együtt gyermekükkel.

Kérjük adóbevallásodban jelöld meg a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18222432-1-42

  1. A felületre belépve az éves bevallástervezet mellett a jobb oldalon találod az 1+1%-os nyilatkozatot, a lila, „1+1%-os nyilatkozatom beadása” vagy „1+1%-os nyilatkozatom folytatása” gombra kattintva tudod azt elkészíteni/folytatni.
  2. A személyes adatokat nem kötelező kitölteni. Amennyiben hozzájárulsz, hogy elérhetőek legyenek adatai az adott civil szervezet számára, az segítséget jelenthet a későbbi kapcsolattartásban, statisztikák elkészítésében. Ehhez a hozzájárulok kis négyzet kipipálása is szükséges!
  3. A „Rendelkezés civil kedvezményezett részére” résznél kérünk, add meg alapítványunk adószámát: 18222432-1-42 vagy a kereső megjelenítése után válaszd ki a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt!
  4. A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatod fel, melyet a listából tudsz kiválasztani!
  5. Kérünk az ellenőrzés gombbal mindig ellenőrizd le az adatok helyességét!
  6. Ezek után a MENTÉS gombra kattints, majd a TOVÁBB BEADÁSHOZ és végül a BEADÁS. Csak lesz így érvényes a nyilatkozatod!

Amennyiben papír alapon adod be a nyilatkozatod, itt tudod letölteni a rendelkező nyilatkozatot:

A papír alapú nyilatkozatot kitöltés után postán tudod elküldeni a NAV számára, vagy a NAV bármelyik Ügyfélszolgálatán személyesen is leadhatod.
Fontos, hogy a boríték hátoldalára írd rá a neved és az adóazonosító jeled!

Munkáltatód számára is odaadhatod papír alapú 1%-os nyilatkozatod: ebben az esetben az nyilatkozatot május 10-ig lezárt, adóazonosító jellel, a ragasztáson átnyúlóan aláírt borítékban add át az adott kollegának!

Itt megtalálod korábbi közhasznúsági beszámolóinkat:
https://bokaygyermekklinika.hu/dokumentumtar/

 

„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Kezdőlap

Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42

: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100328 Library:30306 in on line